2015. március 11., szerda

Blogszülinap a 2.

Elérkezett ez a pilllanat is, immár 2 éves lett a SüniSüti blog :D
 
Statisztikákkal és életbölcsességekkel nem szeretnék senkit sem terhelni, inkább játsszunk egyet ennek örömére ;)
 
Ha játék természetesen jár ajándék is a végén, de hogy mi lesz az, erről kicsit később fog szó esni, de hasonlatos lesz a korábbi csomagocskákhoz, vagyis lesz benne sk készítésű apróság és cuki konyhai kütyü egyaránt, no meg pesze valami sünis is.
 
Aki szeretne játszani, lehetőleg rendelkezzen magyarországi postacímmel, viszont nem kell mást tegyen, csak hagyjon egy megjegyzést ez alatt a bejegyzés alatt és kövesse a blogot valamilyen formában (Google+, Bloglovin, Rendszeres olvasók), ha hírét viszi a játéknak azért meg külön hálás vagyok.
 
Mostanában sokat gondolkodtam rajta, hogyan lehetne növelni a blog látogatottságát esetleg a látogatók aktivitását és azon töprengtem, hogy a Nosalty oldalon növeljem a feltöltött receptejeim számát a blogon szereplőkből, vagy ússzak az árral és hozzak létre egy facebook oldalt a blog számára. Esetleg máshogy közelítsem meg a kérdést?
 
A hozzászólásban tehát erre a kérdésre várom a válaszotokat:
Szerintetek hogy lehetne még népszerűsíteni a blogot? Hol látnátok szívesen?
 
 
Határidő: 2015.április 1.

16 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok ! Facebook annyira nem személyes csupán a kattintásokról szól:)

    VálaszTörlés
  2. Én is a facebook-ot ajánlanám, hiszen nekem is bevált! :) Nem mellesleg pedig boldog második blogszülinapot kívánok! Brioche

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszületésnapot! Én kizártam az életemből a Facebookot,de még mindig elég nagy népszerűségnek örvend. Viszont én valami egyéb megoldást keresnék,sajnos erre még én sem találtam meg a megoldást.

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot! :)
    Én is a facebookot mondanám, ugyan nem annyira személyes mint itt a blogon, de ha aktív társaság gyűlik össze akkor nagyon sok napi kommentet kaphatsz, sok mindenhez hozzászólnak, kérhetnek, javasolhatnak következő témát ezáltal pedig épül és összekovácsolódik a közösség. ;)

    VálaszTörlés
  5. facebook :-) boldog szülinapot! :-)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot kívánok!Én a Nosalty-n a receptkönyvembe gyűjtöm a receptjeidet.A túró rudi tortát már megsütöttem és hatalmas sikert arattam vele. :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem facebok és intstagramm.Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülinapot!!! Szerintem is facebook (nekem is van egy külön facebook oldalam, nem kimondottan főzős, de oda szoktam az új bejegyzéseimet linkelni, és azoknak a recepteknek ugrásszerűen megnő mindig a nézettsége a többihez képest. Direkt nem mindet posztoltam, kiváncsi voltam a különbségre. Sajnos, ha ott nem posztolom, a nézettség (mostanában) nem túl magas, szóval a facebook sokkal figyelemfelkeltőbb, mint gondoltam volna. :)

    VálaszTörlés
  9. Boldog 2. blogszülinapot! :)
    Szerintem próbáld meg a facebook-ot és ha időd engedi, akkor egy kicsit gyakrabban posztolj a blogon.
    (Én csak játékon kívül írtam, mert nincs magyaro-i postacímem. :) )

    VálaszTörlés
  10. Boldog blogszülinapot kívánok! Én is a facebook-ot javaslom! Én is létrehoztam ott egy külön oldalt és valóban nagyobb a nézettsége a bloghoz képest!

    VálaszTörlés
  11. Boldog blogszületésnapot kívánok! Facebook-ot tudnám javasolni! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a váalszokat is :D

    VálaszTörlés
  13. Boldog szülinapot kívánok!
    Nemrég pont Éva (Takarékos konyha) írt arról, hogy régebben sokkal több hozzászólás érkezett egy-egy bejegyzéshez, most viszont (hála a facebook-nak), alig van pár komment. Persze ez nem jelenti azt hogy a nézettség is csökkent, csak visszajelzés nem érkezik. Ebben a rohanó világban nyilván egyszerűbb egy "tetszik" gombot nyomni, mint pár mondatot írni...
    Szerintem ilyen játékokkal is lehet népszerűsíteni, sőt én azokat a játékokat is szeretem, amikor a részvétel feltétele, hogy adott blogról készítsünk el egy receptet. Ezáltal még jobban meg lehet ismerni a többi blogot és annak íróját.:)

    VálaszTörlés
  14. Boldog szülinapot!:)
    Én tudnám ajánlani a Mytaste.hu portált... Ott megjelenik minden recepted és csak úgy olvasható el, hogy az oldaladra jut aki rákattint. Azt is láthatod, hetente hányan néztek meg... Szerintem egy próbát mindenképpen megér. A logójukat kell kirakni. De az oldalukon pontosan meg lehet tudni mindent. A legtöbb blog fent van ott.

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm szépen a tanácsokat :) Ígérem megfogadni őket! Még ma éjfélig tarta a játék, holnap sorsolás!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...