2014. december 10., szerda

BloggerMikulás

Idén Éva indította útjára a BloggerMikulást, aminek a megvalósulásáról beszámolnék nektek. Végre az én kis csomagom is célba ért, így megmutatnám, hogy mit kaptam és mit adtam.

Icutól már múlt héten megérkezett a nekem szánt kis csomag méghozzá csodaszép csomagolásban, már akkor mosolyt csalt az arcomra mikor a postán kézhez kaptam, pedig még ki sem bontottam ;D
 
 
Aztán otthon meg is néztem a tartalmát:
 
 
Találtam benne karácsonyi muffin papírokat, sütikiszúrókat, egy kedvesen szövegezett  képeslapot jókívánságokkal, csokinyalókát, szaloncukrokat és néhány kézzel készült apróságot - kis mikuláscsomagokat és csizmákat, egy viasz karácsonyfadíszt meg egy aprócska koszorút. Ez utóbbit behoztam munkahelymre és a szobánk ajtaját díszíti :) A többi is megfelelő helyre fog kerülni a lakásban. Köszönöm szépen mégegyszer!
 
Kicsit időhiányba keveredtem, így év vége felé, ezért csak tegnap sikerült átadni Melindának az általam összeállított csomagot. Igyekeztem a konyhában hasznos és a kézi készítésű apróságok kavalkádját összeválogatni. Emellett olyan szerencsében volt részem, hogy mint kiderült egy kerületben lakunk, így személyesen tudtam átadni neki az ajándékokat egy kellemes beszélgetés közben :D Remélem sikerült vele örömöt szereznem!
 
 
A csomagba került:
- 6 db-os rózsaszín mézi szilikonos muffinforma
- retro képeslap karácsonyi üdvözlettel
- szarvasos filc karácsonyfadísz
- virágos dekorcukor
- hóemberes nyalóka
- matyó és kalocsai mintás kitűzők
- házi fűszersó keverék (só, bors, rozmaring)
- muffin állvány papírból

2 megjegyzés:

  1. Örülök hogy járt nálad is a Mikulás és ilyen szép ajándékokat kaptál! Amit küldtél ajándékok azok is biztos kellemes meglepetést fognak szerezni!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...