2015. január 30., péntek

Hajas kérdés

Az elmúlt évben elég sok esküvőn jártunk, sőt jónéhány céges rendezvényünk is volt év végén, - ahol a szokásostól eltérően én is vendég voltam - és szalagavatón is járutnk, így szükségét éreztem annak, hogy minimális ráfordítással csinos megjelenést alakítsak ki magamnak, lehetőleg minél változatosabban. Ebben játszott fontos szerepet a frizura elkészítése, nem meglepő módon. Túl nagy kézügyességem nincs, ha a saját frizurámat kell elkészíteni, ezért fontos volt, hogy könnyen, gyorsan kivitelezhető és látványosan elegáns is legyen egyben. A legtöbb ötlet véletlenül jött velem szembe a Pintersten és meg kell, hogy mondjam függő lettem nem tudok betelni a jobbnál jobb step by step ötletekkel :D Én ezeket próbáltam, tényleg pofon egyszerűek:


Ez a kedvencem!
Forrás.


Forrás.
Forrás.
Forrás.
A tartóssághoz és a rögzítésükhöz ajánlott egy kevés hajlakkot használni és minden fel lehet dobni egy kis virággal, brossal, hajráffal, vagy klipsszel!
 
Hamarosn it van Valentin nap, bár mi nem tartjuk Pé- vel, mert szerintünk az év minden napja a szerelmeseké. Miért ünnepelnénk csak ezen az egy napon? :P Viszont ez a frizura épp megfelel az alakalomra, ha épp randitok lenne aznap ;) Nagyon jópofa ötlet.
 
Forrás.
 

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...