2014. június 4., szerda

SÜNdörgések és pályázat

Mindig örömmel tölt el, ha süni témában kerestek meg tapasztalataitokkal, kérdéseitekkel vagy csak megosztotok velem egy- egy sünis fotót, kreatív ötletet, stb. Ilyenkor mindig mosolyt varázsoltok az arcomra :)
 
Nemrég kaptam az alábbi levelet egyik kedves olvasómtól:
"Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarlak, csak egy ki történetet szeretnék megosztani Veled, Te jutottál rögtön az eszembe! 
Többször olvastam már a blogodat, recepteket  és a sünis történeteket.
Történt a hétvégén, hogy a kerti házunk kerítésén a férjem megpillantott valami kapálózó állatkát. Közelebb érve láttuk, hogy egy szép nagy süni, aki megpróbált átjutni a kerítésen. Egyébként ez volt az első eset, hogy sünivel találkoztam. A lényeg, hogy beszorult a kerítésbe, ami ráadásul nem "normális" kerítés, hanem valamilyen nagyon kemény acél.
A hasán akadt fenn,nem tudtam se áthúzni,se átlökni a másik oldalra, ráadásul ijedtében összehúzta magát. Irány a lemezvágó ollóért, annyi helyet csináltam neki, hogy átlöktem a másik oldalra.Olyan szorosan volt a teste mellett a vas, hogy alig fértem hozzá! Lepottyant, nem mozdult, de pár perc múlva amikor megnéztem, már nem volt ott. Megmentettem az életét és nagyon jó érzés volt! Köszi, hogy elolvastad!"
 
Én köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a kedves kis történetet! :) Megmelengetted az én kis lelkemet vele.
 
Ezek után pár nappal kaptam még egy levelet a Vadonleső egyik tagjától:
"Mintegy véletlen vezette módon bukkantunk a blogodra és ezúton is gratulálunk hozzá! Persze nem csupán a receptekért, hanem a „A keleti sün az év emlőse” programunk népszerűsítéséért, felkarolásáért is!
(Reméljük, hogy a fotókon látható sün nem a hazai védett példányok otthon tartott egyike ;) ) És ha gondolod az idei mese- és képregényíró pályázatunk kiírását is oszd meg az erre kíváncsiakkal, gyerekekkel, kamaszokkal. Csatoltam a kiírást és a logót. Köszönjük szépen!
További jó sün- és vadonlesést valamint sütés-főzést kívánunk!"
 
Az említett bejegyzésben szereplő fotót nem én készítettem, csak illusztrációként használtam, remélem is, hogy nem otthon tartott állatka. ;)
 
Íme a „Titokzatos sün-történetek”  mese- és képregényíró pályázat kiírása. Határidő: szeptember 15.

 
Jó alkotást mindenkinek!

Remélem egyik levélküldőm sem haragszik meg azért, hogy közzé tettem a leveleiket és továbbra is szeretettel várom a megkereséseiteket, ha tudok segítek, ha csak mesélnétek, azt is szívesen veszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...