2016. május 17., kedd

Keresztelői ajándékcsomag

Az a megtiszteltetés ért minket Pé-vel, hogy a barátaink felkértek Keresztszülőnek :) Természetesen igen-t mondtunk és nekem azonnal elkezdtek pörögni a gondolatok a  fejemben, hogy mit is illik, mit is lehetne ajándékba adni e nemes alkalomra, hogy hasznos is legyen, emlék is maradjon a szülőknek és a gyerkőcnek egyaránt. Mivel azt a kikötést kaptuk, hogy ne verjük magunkat költségekbe, így mindenképp a kreatív vonalon terveztem elindulni.


Így született egy tizedes rózsafüzés gyöngyből (videó1, videó2) és egy tejfogtartó üvegcse is készült, plusz kísérő képeslapként egy babaruha alakú cukiság is került a csomagba.


Emellett vettem egy plüss bárányt, - aki kapott egy kis kék keresztet ábrázoló kitűzőt - és egy nemesacél állatmintás baba étkészletet.
 
A két bibliai történteket tartalmazó mesekönyv, pedig az én gyerekkori könyveim voltak, így eszmei értékkel bírnak elsősorban.
 
A ceremónia után nálunk tartottunk egy kis keresztelői ebédet, amire természetesen készült torta is, bababarát verzióban, ennek a receptjével hamarosan érkezem ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...