2013. június 25., kedd

16. SAD - Rózsás eperjégkrém

Íme az első recept ajánlatom a rózsavíz felhasználására:

 
Hozzávalók: (5 db- hoz)
- 2 dl pépesített friss eper
- 0,5 dl epres joghurt
- néhány citromfű levél
- 1 ek méz
- 1 ek rózsavíz

Elkészítés:
Az epret a citromfűvel pépesre aprítjuk, ha maradnak benn nagyobb darabok az nem probléma :) Hozzáadjuk a joghurtot, a mézet és a rózsavizet is, majd alaposan egyneműre keverjük. Végül a formákba töltjük a masszánkat és egy éjszakára a mélyhűtőben tesszük. Jóízűen elfogyasztjuk a legnagyobb hőség közepette :D

1 megjegyzés:

  1. Jól néz ki, fincsi lehet! Nálad is megcsodálom a formákat, nagyon jók!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...