2014. június 12., csütörtök

Forrós csokis kanalak

Az előző bejegyzésben emlegetett családi összejövetelre készültek ezek a szépségek is, csak nem a lányoknak, hanem a fiúknak ;)


Hozzávalók: ( 10 db ek- hoz)
- 100 g étcsokoládé
- 50 g mogyorókrém
- fehércsoki törmelék
- cukorgyöngyök
- cukorcsillagok
- csokidara
- 1 ek olívaolaj
- 1 ek tejszín

Elkészítés:
A csokit, meg a mogyorókrémet az olajjal és tejszínnel alacsony lángol felolvasztjuk. A kanalakat egy tálcára sorakoztattam és 3 lapos fakanalat raktam a nyelük alá, hogy ne folyjon ki belőle a töltelék, így adagoltam beléjük a forró masszát. Kicsit hagytam hűlni, majd megszórtam mindenféle dekorációs cukorkával és csokival. Mikor kihűlt beraktam a hűtőbe dermedni. Érdemes felhasználásig hűvös helyen tárolni őket.

Felhasználás: 2 dl forró tejbe téve addig kavargatjuk míg fel nem olvad a csokis mogyorós masszánk, majd élvezettel elfogyasztjuk.

Ezzel a kis finomsággal kívánok Boldog Blogszülinapot Pitelánynak:)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...