Mivel Timitől az első próbálkozásom kicsit balul sült el, ezért úgy gondoltam, hogy illenék kóstolnom tőle még egyet, bár most csak a fő hozzávalókban követtem a receptet ;) Így készült ez a húsvéthoz tökéletesen passzoló tormás krumplisaláta, ami gyorsan fogyott, így már csak a maradékot tudtam lefotózni :P
Hozzávalók: (2 személyre)
- 8 szem krumpli
- só, bors
- 2 kk mustár
- 4 ek tejföl
- 2 ek majonéz
- 2 ek reszelt ecetes torma
- 1 ek méz
Elkészítés:
A krumplikat megpucoljuk és sós vízben egyben megfőzzük. Miután leszűrtük és kicsit kihűltek felkarikázzuk őket.
A többi hozzávalót egy edényben alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a krumplikarikákat is és óvatosan összeforgatjuk. Ennyi :D
Mi grillezett pácolt csirkemell szeletek mellé fogyasztottuk. Az egyik pác citromhéjas fokhagymás olivaolajos volt, míg a másik mézes mustáros :) Fincsi volt mindkettő!
Guszta! Egyedül a torma az, amit nem szeretek belőle, de gondolom kihagyható :)
VálaszTörlés